Behandlingar

BEHANDLINGAR

Vi arbetar med omtanke för varje patients enskilda färutsättningar, önskemål samt förväntningar

BASTANDVÅRD

Regelbundna undersökningar, förebyggande behandlingar, rotfyllningar, lagningar eller tandutdragningar. Vi genomför alla dessa behandlingar med målsättningen av att utbjuda den bekvämaste tandvården för patienterna.

AKUT TANDVÅRD

Vi på Art Tandklinik erbjuder akut tandvård för vuxna och barn. Vi jobbar med flexibla tider, alla dagar från 9.00 – 18.00 måndag -fredag.

(Under helger enligt överenskommelse)

Undersökningar

Våra undersökningar bygger på allmänna, breda och professionella alternativ såsom röntgenbilder, tandundersökningar och tandköttsundersökningar.

BARN & UNGDOM

Vi erbjuder även tandvård för både barn och ungdomar. var god kontakta kliniken för mer information

TANDBLEKNING

Ett lysande leende är något du kan åsadkomma under endast 60 minuter med våra tandblekningsbehandlingar. Omvandla missfärgade och tråkiga tänder till fräscha och gossaktiga.

BETTSKENOR

Behandling med bettskena är en vanlig och effektiv terapi för patienter med smärta och funktionsstörningar från käkleder och tuggmuskler. Bettskenor används även i syfte av att förhindra fortsatt gnissla av tänder.

IMPLANTATKIRURGI

Vi praktiserar modern implantatkirurgi, hos oss träffar du välutbildade och erfarna tandläkare inom käkkirurgi. Vi följer de nationella riktlinjerna för god vård så att du som patient ska kunna känna dig trygg och säker genom hela behandlingen.

PRISER

I samband med utförd undersökning kan vi presentera ett kostnadsförslag för just din behandling, med utgångspunkt från dina förutsättningar och behov.
Avbokning inom 24h & sent återbud debiteras

KONTAKTA OSS

ADRESS

Sturvägen 9 Järfälla

ÖPPETTIDER

MÅN-FRE 09:00 – 18:00

LÖR-SÖN (enligt överenskommelse)